El nou Teatre Joan Colet de Calafell.

Calafell ja té a punt el remodelat Teatre Joan Colet

L'Ajuntament ja prepara la nova programació cultural

Han hagut de passar molts mesos, però Calafell ja ha enllestit la remodelació del Teatre Joan Colet, una de les inversions culturals més importants que s'han fet els últims anys al municipi. L'Ajuntament ha assegurat aquest divendres 29 de gener que l'espai està a punt per ser utilitzat i que ja s'està preparant una programació cultural que començarà tan aviat com sigui possible.

Un teatre «modern»

Mònica Trepat, regidora de Cultura, ha remarcat que el teatre presenta «importants millores en l'acústica, la il·luminació i l'equipament tècnic», que fan que aquest sigui un equipament «modern, com el de qualsevol ciutat gran o mitjana de Catalunya».

Per aquest motiu, Trepat ha assegurat que es podrà gaudir «de tota mena d'espectacles, també aquells que fins ara ens obligaven a desplaçar-nos fora del municipi». El consistori organitzarà aviat una jornada de portes obertes, amb mesures de seguretat com ara la cita prèvia, perquè així la ciutadania pugui conèixer com ha quedat l'equipament.

La remodelació del teatre es va impulsar al mateix moment que la que es va fer al pavelló Joan Ortoll, ja que són equipaments contigus. La reinauguració del nou pavelló es va fer el passat 14 de febrer i, gairebé un any després, ja podrà funcionar també el nou teatre.