Cues per rebre la vacuna al pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Calafell ja prepara el pavelló Joan Ortoll per a la vacunació massiva

S'habilitaran vuit punts de vacunació simultanis

El mes de maig ha de ser el de l'inici de la vacunació massiva contra la Covid-19 a tot el país. L'increment de vacunes que estan arribant les últimes setmanes així ho corrobora i els diferents territoris ja es preparen per dur a terme una campanya que presenta complexitats logístiques.

Al Baix Penedès ja es va anunciar que la vacunació massiva dels menors de 60 anys es concentraria al pavelló Joan Ortoll de Calafell. Des de l'Ajuntament calafellenc han apuntat aquest divendres 30 d'abril algunes de les característiques que tindrà aquesta vacunació massiva.

Cada dia de la setmana

En els pròxims dies es preveu que el centre de vacunació habilitat al pavelló Joan Ortoll comenci a funcionar cada dia de la setmana, inclosos els festius, des de les nou del matí i fins a les nou del vespre. Amb aquesta finalitat s'habilitaran vuit punts de vacunació simultanis en una de les pistes, junt amb un dispositiu de seguretat que inclourà mampares de protecció, senyalització d'itineraris, i espais d'espera per a després de rebre la vacuna.  

Més de 5.500 vacunats a Calafell

El consistori també ha donat xifres de les persones empadronades a Calafell que ja han rebut la primera dosi, que són més de 5.500. D'aquestes, més de 2.000 també han rebut la segona dosi. L'Ajuntament ha posat en marxa un servei per ajudar amb la cita prèvia de la vacuna i hi ha tres punts d'atenció que funcionen de dilluns a divendres, de deu del matí a una del migdia. Són el Centre Cívic Montse Civit de Segur, el Centre Cívic Cinema Iris de la Platja, i la Biblioteca Ventura Gassol del Poble.