El centre de l'Arboç.

La campanya de les Arbocetes es tanca amb una injecció de 86.000 euros al comerç local

Fins a 1.621 famílies de l'Arboç han pogut fer ús d'aquesta moneda

L'Arboç ha conclòs ja la campanya de dinamització del comerç local 'Comprar a l'Arboç, el millor regal!', amb la qual s'han repartit Arbocetes entre la població. Des de l'Ajuntament han fet una valoració molt positiva de la campanya, que ha permès que 1.621 famílies del municipi gaudissin d'aquests descomptes.

En total hi han pres part 50 comerços de l'Arboç, amb una injecció de 86.730 euros que s'han canalitzat a través d'aquesta moneda local. La campanya va tenir una primera fase durant les festes de Nadal, però la bona acollida que va tenir va fer que el consistori l'ampliés fins al 21 de març.  

Suport als veïns i al comerç local

Un cop finalitzada, el consistori ha informat que s'han repartit 19.295 euros en arbocetes entre 1.621 famílies de l'Arboç, que van poder fer una despesa total de gairebé 90.000 euros en 50 comerços del municipi. Des de la regidoria de Promoció Econòmica han destacat que amb la campanya han volgut ajudar tant «els veïns que estan patint els efectes de la crisi, com el comerç local» que també s'ha vist molt afectat per les restriccions.