El carrer de Mar, tallat al Vendrell pel temporal

Diversos carrers tallats al Vendrell a causa de la llevantada

La Policia Local del Vendrell està informant a través de les xarxes socials

El temporal d'aquest dimecres està deixant diverses incidències a la comarca del Baix Penedès. Protecció Civil ha activat les alertes de l'INUNCAT i VENTCAT per la llevantada que està afectant les comarques tarragonines.

Les fortes pluges i vent que hi ha a causat diversos talls en carrers del Vendrell, tal com està informant la Policia Local del Vendrell a través de les seves xarxes socials. En aquest sentit, a la zona costanera del municipi  s'ha tallat a la circulació l'avinguda Brisamar, el carrer Greco, Cala Berenguer, avinguda Palfuriana entre el carrer Saragossa i carretera Sant Salvador, i les vies habituals al sector Sanatori per acumulació d'aigua. L'avinguda Palfuriana està tallada en conseqüència de l'entrada d'aigua del mar.

Al nucli urbà del Vendrell, també s'ha tallat la riera de la Bisbal al carrer Mar, així com els accessos al Puig des de la carretera de Sant Salvador i viceversa.

 

Milers de veïns sense electricitat a Cunit i talls de carrers a Calafell

Protecció Civil ha confirmat que hi ha uns 2.360 abonats de Cunit que s'han quedat sense llum a causa d'una afectació en el subministrament elèctric, derivada del temporal que afecta el litoral català. Així mateix, més de 800 veïns de Cubelles també estan afectats.

A més d'aquestes afectacions, a Calafell també hi ha talls de carrers en diverses zones a causa de les inundacions per la forta pluja. La façana marítima és una de les parts més afectades.