Carrers inundats a Calafell.

El temporal deixa milers de veïns sense electricitat a Cunit i talls de carrers a Calafell

Des d'Endesa apunten a una avaria a la xarxa

Milers de veïns de Cunit i Cubelles han tornat a quedar sense electricitat aquest dimecres 4 de desembre a la tarda. Des de Protecció Civil han confirmat que hi ha prop de 2.360 abonats de Cunit i més de 800 de Cubelles que estan afectats per manca de subministrament elèctric, una situació que, afegeixen, ve derivada del temporal que afecta el litoral català aquest dimecres.

La situació es repeteix en aquests dos municipis del Penedès Marítim, ja que el diumenge ja hi va haver prop de 5.000 veïns afectats per un tall d'electricitat. A través del seu compte de Twitter, l'Ajuntament de Cubelles ha explicat que des de la companyia elèctrica Endesa han informat que «per una avaria a la xarxa hi poden haver talls en diverses zones fins a les set de la tarda». El consistori ha afegit que reclamarà una reunió amb la companyia per tractar aquest problema que es repeteix.

 

Inundacions a Calafell

El temporal d'aquest dimecres 4 de setembre també ha provocat que s'hagin hagut de tallar diverses zones de Calafell a causa de les inundacions per la forta pluja. Segons l'Ajuntament de Calafell, la façana marítima és una de les parts més afectades, amb talls que van del Passeig de l'Estany fins al carrer de Carme Desvalls. També hi ha molta acumulació d'aigua a la Confraria de Pescadors.  

Al Vendrell, la tempesta ha provocat que moltes zones dels nuclis marítims hagin quedat inundades, com l'avinguda de Brisamar de Coma-ruga, el carrer de Greco, a la Cala Berenguer, o el tram de l'avinguda Palfuriana entre el carrer de Saragossa i el carrer de Sant Salvador. També s'ha tallat l'accés al barri del Puig des de la carretera de Sant Salvador, per l'aigua que baixa de la riera de la Bisbal. Es manté activat el pla Inuncat de la Generalitat.

Carrers inundats a Calafell.
Carrers inundats a Calafell. | Ajuntament de Calafell