Funció del Circ Raluy Legacy

El Circ Laguy Legacy tanca al Vendrell la gira d'estiu pel Baix Penedès

L'espectacle es pot veure de 2 al 5 de setembre a la capital de la comarca

El Circ Raluy Legacy tanca al Vendrell la gira que durant aquest estiu de 2021 l'ha portat pel Baix Penedès. Després de passar per Cunit i Calafell, ara la família dels Raluy Legacy s'estableix a la capital comarcal del 2 al 5 de setembre. A l'esplanada del Botafoc portaran la segona part de l'espectacle 'Todo (lo)cura', basat en l'essència del circ dels anys trenta.

Llums, so, coreografies úniques, l'avantguardisme més actual i l'últim en tecnologia fan que el circ sedueixi els grans i els més petits. L'espectacle compta també amb l'actuació exclusiva dels Hermanos Cedeño. Arriben primera vegada al país directament des de l'Equador, després de sorprendre en diferents 'Talent Shows' del món.

L'elenc es completa amb l'actuació del reconegut mag i artista xilè Rodrigo Tolzen, que també debuta al país. El circ ofereix la iniciativa 'Happy-Friday', amb un 50% de descompte per a famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats tots els divendres. L'espectacle, d'una hora i mitja i sense descans, segueix totes les mesures de seguretat sanitària.