Un carril bici al Vendrell.

Comencen les obres del nou carril bici del Vendrell, que unirà el centre i la zona escolar

La primera fase dels treballs serà la de la zona de les escoles

Les obres del nou carril bici que ha d'unir la zona escolar amb el centre del Vendrell començaran el dilluns 12 de juliol. Els treballs duraran aproximadament cinc mesos, i tenen un cost de 275.000 euros sense IVA. El projecte està cofinançat pels fons FEDER.

En total es faran dos quilòmetres de carril bici, que en algunes interseccions seran de vorera bici. L'actuació connectarà la zona escolar amb el barri dels Bulevards, l'avinguda de Jaume Carner i les estacions de bus i ferrocarril. També es comunicarà amb la via verda que porta a les platges.

Inici a la zona escolar

La primera fase, que es farà de meitat de juliol a mitjan agost, es desenvoluparà a la zona escolar. Allà es farà un carril que enllaçarà amb el que ja existeix a la carretera de Sant Vicenç. El segon tram, fins a mitjan setembre, serà a la zona dels Bulevards fins a enllaçar amb la carretera de Tarragona.

Pels últims tres mesos de l'any quedarà la part més delicada, que seran les obres a l'avinguda de Jaume Carner. Aquesta és una via molt concorreguda i els treballs produiran, molt probablement, afectacions a la mobilitat