Jaume Casañas, amb Joan Maria Mulet i Juan Sevilla.

Cunit demana una caserna dels Mossos d'Esquadra per l'increment de població

L'alcalde ha traslladat la petició al cap de la regió policial del Camp de Tarragona

L'alcalde de Cunit, Jaume Casañas, ha reiterat la petició d'impulsar una nova caserna de Mossos d'Esquadra que doni servei també a Calafell i Cubelles. Casañas ha traslladat la petició al cap de la regió policial del Camp de Tarragona, Joan Maria Mulet, en una reunió celebrada aquest dimarts.

A la reunió també hi ha estat present el cap de la policia local, Juan Sevilla. El batlle ha argumentat que l'increment de població que està experimentant Cunit els últims anys fa necessària aquesta nova caserna. Serviria per donar servei tant a Cunit com a Calafell i Cubelles, ja que actualment al Baix Penedès només hi ha la caserna del Vendrell.

Acord amb Calafell

«És moment de plantejar la nova realitat amb una població que ha crescut exponencialment, amb una estacionalitat altíssima a l'estiu», ha apuntat Casañas. La demanda per tenir una nova caserna de Mossos al Penedès Marítim es va acordar amb l'alcalde de Calafell fa un mes. Els dos batlles també van coincidir amb la necessitat de tenir un parc de Bombers a la zona.