Visita d'obres a la C-31 a Cunit.

Cunit reitera a la Generalitat la necessitat d'alliberar la C-32 per desviar el trànsit

El secretari de Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat les obres de millora de la C-31

L'alcalde de Cunit, Jaume Casañas, ha reiterat la necessitat d'alliberar l'autopista C-32 per desviar el nombrós trànsit que absorbeix la C-31. El batlle ha traslladat la petició al secretari de Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, que ha visitat les obres de millora de la C-31. 

Casañas ha demanat a la Generalitat que cal considerar la C-31 com un carrer que vertebra el municipi, i no una carretera. Aquesta via té un elevat pas de vehicles, suposant un perill per la seguretat dels vianants. De fet, són habituals els atropellaments, en la  majoria dels casos, en passos de vianants.


A finals del 2021

El secretari de Mobilitat ha visitat les obres, que van començar fa gairebé dos mesos, i que han de pacificar aquesta via. Gavín ha assegurat que els treballs acabaran a finals del 2021 i s'ha compromès a treballar perquè la C-32 sigui el principal «eix viari de la franja marítima del Penedès». De moment, s'han aprovat noves bonificacions que entraran en vigor el setembre.

La visita ha servit per veure com s'està fent una nova rotonda al carrer de Montblanc i com avança el projecte d'enjardinament. També s'ha anunciat la possibilitat de fer una zona de repòs al Bosc del Castell. El gruix dels treballs, que inclouen un carril bici i la millora dels passos de vianants, es farà passat l'estiu.

La inversió prevista és d'1,7 milions d'euros, en uns treballs que estaven anunciats des de l'any 2017. A la visita també hi han pres part el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, i la directora dels Serveis Territorials, Trinitat Castro.