La CUP de l'Arboç pregunta sobre la presència dels Mossos a la comissaria de policia

Un jutjat del Vendrell investiga un cas relacionat amb el cotxe de l'alcalde, Joan Sans

El grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de l'Arboç ha emès un comunicat en el qual pregunta a l'alcalde, Joan Sans, que aclareixi una informació que ha aparegut publicada en diversos mitjans i que va facilitar inicialment l'agència EFE. Aquestes informacions fan referència a la presència dels Mossos d'Esquadra, el passat dimecres 16 de gener, a les dependències de la policia local de l'Arboç, per investigar un cas relacionat amb el cotxe del batlle.

Segons la informació que va facilitar EFE, un jutjat del Vendrell investiga un possible delicte de falsedat documental, relacionat amb l'abandonament del cotxe de l'alcalde.  Des dels Mossos d'Esquadra han declinat aportar cap informació a aquest mitjà pel fet que el cas es troba sota investigació judicial. Des de l'Ajuntament de l'Arboç faran un comunicat sobre aquest assumpte en els pròxims dies.

La CUP de l'Arboç demana transparència al PSC

La CUP de l'Arboç afegeix en el seu escrit que «durant el primer ple del mandat, la formació socialista va fer valer la seva majoria absoluta per evitar que la fiscalia investigués un cas de presumptes irregularitats relacionades amb multes de trànsit al mateix alcalde». Per aquest motiu, els cupaires reclamen «plena transparència en aquest tema» i exigeixen al govern del PSC «que eviti l'opacitat amb la qual van gestionar el cas de les multes».

Des de la CUP de l'Arboç han mantingut durant aquest mandat una actitud combativa amb el govern socialista de l'Arboç, en diferents temes com el del servei d'aigües al municipi. Davant l'aposta per prorrogar la concessió del servei durant vuit anys més per part del govern municipal, la CUP va considerar «antidemocràtic» impulsar aquesta pròrroga just abans de les eleccions municipals, ja que «hipoteca el model de gestió de l'aigua vuit anys més».  La plataforma Aigua és Vida va demanar que els grups municipals es posicionessin sobre el model del servei de cara a les eleccions municipals