El CAP de l'Arboç.

L'equip sanitari del CAP de l'Arboç farà el pregó de la Festa Major

Es vol retre homenatge als que han estat en primera línia durant la pandèmia

De mica en mica l'Arboç va destapant els diferents actes que conformaran la Festa Major d'aquest 2021. Després d'anunciar les actuacions musicals, ara ja es coneix qui protagonitzarà el pregó d'inici de la festa, previst pel divendres 20 a les 19.30 hores.

Els pregoners de la Festa Major de Sant Julià 2021 serà el personal de l'equip sanitari del CAP de l'Arboç. És una manera de retre homenatge a aquelles persones que han estat i encara estan a primera línia en la lluita contra el coronavirus. Des del consistori destaquen que amb el seu esforç s'ha protegit la vida de molts arbocencs i habitants de l'interior de la comarca. 

Exhibicions folklòriques estàtiques

El pregó marcarà l'inici d'una festa atípica, marcada per les mesures sanitàries dictades per frenar el coronavirus. Des del consistori han confirmat que les cercaviles seran substituïdes per exhibicions folklòriques estàtiques, que es podran gaudir des de diferents punts. El públic haurà d'estar assegut i mantenir la distància de seguretat.

Dos actes que ja se sap que no es podran dur a terme són la Diada Castellera i la Carretillada dels Diables. En els pròxims dies es presentarà el programa complet de la Festa Major de l'Arboç 2021.