Imatge de la Bisbal Experience 2021.

Èxit de la iniciativa comercial La Bisbal Experience, amb més de 400 assistents

S'han ofert prop de 50 experiències

La iniciativa comercial de La Bisbal Experience, impulsada per l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, s'ha tancat amb un gran èxit de participació. Més de 400 persones han pogut gaudir de les prop de 50 experiències que s'han ofert en aquesta campanya.

La campanya s'ha fet entre el 28 de maig i el 6 de juny, amb la participació del comerç local. S'han ofert diversos 'packs experience', amb lots de productes i serveis preparats per a l'ocasió. Per a la regidora de Comerç, Judith Vidal, la campanya ha demostrat «la gran capacitat del comerç bisbalenc». 

Formació dels comerciants

Vidal ha destacat la implicació dels comerciants i de la Cambra de Comerç de Tarragona, que ha ajudat en l'organització. Abans de la campanya, els comerciants van rebre una formació centrada en Google Business i Whatsapp Business, per millorar la seva visibilitat a Internet.

Les experiències oferides pels comerços han anat des de tastos i vermuts a fer ioga entre oliveres, o aprendre a fer pentinats. Des del consistori s'ha avançat que s'està treballant en noves propostes per ajudar el sector, després del cop que ha suposat la crisi del coronavirus.