Bateig del nou Drac a la plaça Nova del Vendrell

La Festa Major del Vendrell farà un correfoc infantil i un piromusical el dia de Sant Jaume

Els administradors s'han plantejat potenciar el castell de focs del dia 25

A mesura que es va apropant la Festa Major de Santa Anna del Vendrell, els administradors d'aquest 2019 van donant a conèixer alguns dels aspectes destacats que tindrà la festa, així com les principals novetats. Aquest dilluns 10 de juny n'han descobert algunes de prou destacables, que tenen a veure amb el primer dia de la festa vendrellenca, el 25 de juliol, dia de Sant Jaume.

Correfoc infantil i piromusical

En aquesta jornada, els administradors han buscat donar un protagonisme més destacat al foc. Així, una de les novetats serà el correfoc infantil que es farà just després del pregó d'inici de la Festa Major, que enguany va a càrrec de Kevin Prados. Aquest correfoc infantil, en el qual prendran part grups com els Diablons o el recentment estrenat Cabrot Petit, sortirà de la Rambla i passarà pels carrers de Prat de la Riba, Cafès, plaça Nova, Muralla, Quatre Fonts, riera de la Bisbal, el pont Nou i acabarà al Botafoc.

El motiu de finalitzar el correfoc al Botafoc és perquè allà començarà en aquell moment una altra de les novetats d'aquest any, un piromusical. Els administradors han volgut reforçar el castell de focs que es fa el dia 25, amb el qual han optat per convertir-lo en un piromusical. Començarà a les 23.30 hores i hi tindran el seu paper les bengales que s'entreguen amb l'apadrinament de la festa. La zona del Botafoc comptarà amb diverses 'food trucks' de menjar la nit del 25.

 

Apadrina la Festa Major

Per últim, l'altra informació que han donat els administradors de Santa Anna ha estat l'element que simbolitzarà l'apadrinament de la festa, que es tracta d'un punt de llibre, una mini carretilla i una bengala. Portaran una etiqueta on s'hi pot escriure el nom i es pot dipositar en una urna. Tots els noms formaran part del pergamí que portarà el gegant Salvador. Es pot comprar a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24) o a la botiga de la Festa Major que s'obrirà a la Fusteria abans de la festa. La bengala s'haurà de fer servir durant el piromusical del dia 25.

 

Altres notícies relacionades: