Judit Neddermann presenta el seu nou disc a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

La programació de tardor comença amb un concert i un espectacle familiar

Tret de sortida a la programació cultural de tardor del Vendrell amb dues propostes d'alt nivell pel cap de setmana del 6 i el 7 d'octubre. Primer serà el torn del concert que farà Judit Nedderman el dissabte dia 6 a les 21.30 hores a l'Auditori Pau Casals, presentant el seu tercer disc, 'Nua'. La cantautora explora amb aquest àlbum el pas a l'etapa adulta amb una mirada cap a la infància, passant de l'emoció més íntima a la reflexió més àmplia sobre el món actual.

Nedderman ha concebut l’àlbum amb la intenció de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu, i ho mostra amb les reflexions que contenen molts dels seus temes. Judit Neddermann ha guanyat recentment el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó en català, amb el tema «No volem més cops», gràcies a les votacions dels oients de Catalunya Ràdio i iCat, entre un total de vuit candidates que optaven al guardó. 

'Alícia al país de les meravelles'

La segona proposta és l'obra  'Alícia al país de les meravelles', de la companyia Viu el Teatre, que es farà el diumenge 7 d'octubre a les dotze del migdia al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). Aquesta primera proposta familiar de la tardor és una comèdia musical que se situa en el dia que l'Alícia fa deu anys i li regalen el primer telèfon mòbil. El conill li robarà el preuat regal, i ella haurà de perseguir-lo fins al País de les Meravelles.

En aquesta obra, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin. Les entrades per als dos espectacles es poden adquirir a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24), al portal Ticketea o al mateix recinte una hora abans de l'inici.