Imatge de l'Ajuntament del Vendrell

Junts pel Vendrell veu manca de previsió en el calendari de pagament de taxes

El partit critica que els pagaments del primer i del segon termini de les escombraries i l'IBI s'hagin solapat

Junts pel Vendrell ha acusat el govern local de «manca de previsió» a l'hora de facilitar el calendari de pagament dels impostos de l'IBI i la taxa d'escombraries. El partit assegura que pràcticament s'ha «solapat» el pagament del primer i el segon termini d'aquests dos tributs, ja que el primer termini es va ajornar fins al mes de setembre, i el segon termini es va cobrar el passat 13 d'octubre, quan la data límit estipulada era el 2 de novembre.

Des de Junts asseguren que aquesta situació ha comportat «que moltes famílies hagin tingut dificultats per abonar els impostos en un termini de temps tan curt» i creuen que el govern hauria hagut de preveure també un ajornament del segon termini «fins al màxim» que permetés el calendari fiscal anual. Per això, Junts veu en els partits de govern una clara «incompetència a l'hora de donar resposta a les necessitats» dels ciutadans.

 

Pagament fraccionat

Finalment, des de Junts proposen que es faci «una campanya d'informació a la ciutadania perquè es promogui el pagament fraccionat mensualment o trimestral de tots els impostos municipals». El partit creu que, d'aquesta manera, famílies podran «preveure les despeses d'una forma més adequada, sense sorpreses ni depenent de la manca de previsió de la gestió del govern municipal».