Abocament de runa d'obra al Vendrell.

Els mobles abandonats i l'enllumenat, les incidències més comunicades a la nova app del Vendrell

En tres mesos s'ha rebut prop de 3.000 comunicacions, un 76% de les quals s'han resolt

La nova aplicació de telèfon mòbil 'Cuidem el Vendrell' ha rebut més de 3.000 comunicacions en els primers tres mesos d'existència. L'app va ser presentada a principis de juny com una manera senzilla de poder comunicar a l'Ajuntament les incidències ocorregudes a la via pública. 

Tres mesos després, el consistori ha fet balanç del seu ús, constatant que cada cop està més extens entre els vendrellencs. Així, la comunicació d'incidències ha anat en creixement durant tot aquest temps. De les més de 3.000 incidències notificades, un 76% s'han resolt, segons el govern local.

Mobles abandonats i enllumenat

La regidora de Medi Ambient i Recollida de Residus, Núria Rovira, ha repassat quines han estat les incidències més comunicades. Més del 50% han fet referència a l'abandonament de mobles al carrer i a problemes d'enllumenat. Això també serveix per decidir quines accions es poden emprendre per solucionar aquestes situacions. 

L'aplicació també serveix per notificar problemes relacionats amb el clavegueram, el manteniment del mobiliari urbà o el transport municipal. Rovira ha expressat la seva satisfacció per «la implicació de la ciutadania» i espera que més veïns es descarreguin l'app.