Els jardins del Museu Pau Casals.

El Museu Pau Casals del Vendrell encara una reforma integral per fer «un salt qualitatiu»

Es farà una remodelació de l'edifici històric i els jardins

El Museu Pau Casals del Vendrell ja ho té tot a punt per iniciar una reforma integral que ha de servir per donar un nou impuls i una projecció internacional més gran a l'equipament situat al barri marítim de Sant Salvador. Els treballs, que començaran a principis del 2021, serviran per restaurar la casa històrica on estiuejava el Mestre i els amplis jardins exteriors.

A més de reparar aquelles patologies sorgides per la proximitat de l'edifici amb el mar, la reforma ha de servir perquè l'equipament faci «un salt qualitatiu» a través de les noves tecnologies, de manera que la visita sigui tota una experiència per als visitants, segons apunten des de la fundació gestora.

A punt a finals del 2021

Les obres tindran un cost de 2,2 milions d'euros de finançament públic i haurien d'estar enllestides abans de finalitzar l'any 2021. Tot i això, el museu no tancarà les portes i es compaginarà l'activitat cultural amb els treballs de millora. Precisament, el Museu Pau Casals va inaugurar fa unes setmanes una exposició sobre el centenari del naixement de l'Orquestra Pau Casals, que es pot veure fins al 18 de juliol.