El nen de 2 anys que es va ofegar en una piscina de Segur de Calafell ja té l'alta mèdica

Els fets van passar el dimarts, 23 de juliol, a la piscina privada de casa seva. | El nadó va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell

Segons ha confirmat el mateix Hospital Parc Taulí de Sabadell el nen de 2 anys, que dimarts, 23 de juliol, es va ofegar a la piscina de casa seva,  ja ha sortit de l'UCI i ha rebut l'alta mèdica, així doncs, avui, divendres 26 de juliol l'infant ja torna a ser a casa seva i està fora de perill. Fa només dos dies, el passat 24 de juliol,  l'hospital ja va confirmar que la salut del nadó estava millorant però que encara seguia a l'UCI. Dos dies més tard, ja ha sortit de l'UCI i és a casa. 

El nadó va ser traslladat fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell en helicòpter

Els fets van passar el passat dimarts, 23 de juliol, a la tarda quan el nadó va quedar inconscient després de patir un ofegament. Tot seguit, diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d'Esquadra i Policia Local van traslladar-se fins al lloc dels fets —al carrer Islàndia de Segur de Calafell— per atendre al menor. 

Concretament, el servei d'emergències va rebre un avís per ofegament quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda i un cop al lloc dels fets,  els professionals mèdics van atendre a l'infant de seguida i van aconseguir reanimar-lo. Més tard, un helicòpter medicalitzat del SEM  el va traslladar fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell  i va ingressar a la Unitat de Cures Intensives. 

Notícies relacionades: