S'han presentat nous actes del projecte 'El Vendrell sent la música'.

Octubre ple de propostes al Vendrell dins el projecte 'Sent la música'

Pemi Rovirosa i DoneSStrings faran concerts, mentre Gemma Ventura entrevistarà diferents músics

El cicle 'El Vendrell sent la música' deixarà un octubre farcit d'actes culturals. Aquest projecte, que vol redescobrir espais oblidats del municipi a partir d'actuacions musicals, tindrà dos concerts aquest mes. El primer serà el que Pemi Rovirosa i els Invictes faran a la Torre del Sebastià de Sant Vicenç de Calders

L'exguitarrista de Lax'n'Busto presentarà el seu nou treball 'Vida' aquest divendres 1 d'octubre a les 21.00 hores. L'aforament és limitat i cal fer una reserva prèvia en aquest enllaç.

La segona actuació serà la del trio DoneSStrings el 15 d'octubre a les 21.30 hores. Es tracta d'un trio de corda format per Marta Pons, Marina Prades i Anna Urpí, que ofereix versions de Beatles, Queen o Steve Wonder. Es farà al parc que hi ha entre el carrer de les Roquetes i l'avinguda del Baix Penedès, i no cal fer una reserva prèvia.

Cicle de converses amb músics

A banda dels concerts, durant l'octubre també es farà a l'Auditori Pau Casals un cicle de converses a diferents músics que conduirà Gemma Ventura. Les entrevistes serviran per tractar el tema del poder i de la influència que té la música sobre la gent. El dia 5, a les 19.00 hores, el protagonista serà David Bueno.

El dia 19, a la mateixa hora, els entrevistats seran Gerard Quintana i Xarim Aresté. Per últim, el dimarts 26, a les 20.00 hores, es comptarà amb Jesús Rovira, Carlota Baldrís i Montse Meneses. També serà necessari fer una reserva prèvia.