El guitarrista Pemi Rovirosa.

Invictes, la nova banda de Pemi Rovirosa, debuta amb un concert en 'streaming'

El guitarrista de Lax'n'Busto dona a conèixer el tercer avançament del seu treball

Pemi Rovirosa i els Invictes és la nova banda del guitarrista de Lax'n'Busto, que debutarà aquest dissabte 10 d'octubre amb un concert en 'streaming' per Ràdio Amèrica en el qual hi prendran part diverses formacions de Catalunya, Mèxic, l'Equador, l'Argentina i els Estats Units. Els grups catalans actuen a partir de les 23.45 hores des de l'antiga fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

La nova formació de Pemi Rovirosa inclou a Jordi Mena a les guitarres, Juan Antonio Campos al baix, Jorge Linares a la bateria, Adrià Farré als teclats, Nerea Bassart als teclats, Kike Ordax al saxo i Joaquín Garcia a la percussió.

'Sempre', nou avançament

El debut del grup tindrà lloc la mateixa setmana que Pemi Rovirosa ha publicat el videoclip del tercer avançament del que serà el seu primer treball en solitari. En aquest cas la cançó es titula 'Sempre' i està influïda per la filla petita del mateix guitarrista. Com en els altres dos avançaments, Rovirosa compta amb la col·laboració de Javier Gil a la lletra, mentre que el vídeo ha estat elaborat per Arturo Torres.