Un policia local mata a trets un gos al mig del carrer a Segur de Calafell

Segons l'agent, el gos es mostrava agressiu i l'hauria intentat atacar

Un agent de la Policia Local de Calafell ha matat un gos aquest divendres, 11 de gener, a la urbanització de Les Brises de  Segur de Calafell. Els fets han tingut lloc aquesta tarda, quan la policia municipal ha acudit a la urbanització, concretament al carrer d’Empúries, després de rebre l’avís que un gos, un rottweiler de 12 mesos, anava sol pel carrer.

L'agent ha disparat diversos trets contra l'animal

Segons expliquen els veïns que han presenciat els fets, l’agent de la policia local ha assegurat que el gos l’havia atacat, i que s’ha sentit amenaçat. Per això, per això el policia ha tret la seva arma reglamentària i ha hagut de disparar diversos trets contra  l’animal, en defensa pròpia. Els presents asseguren que l’agent ha disparat l’animal al cap, a punta de canó. La Policia Local assegura que aquest  gos és de raça potencialment perillosa i que l’animal s’havia posat agressiu, fins al punt que hauria intentat atacar un dels agents, motiu pel qual ell s’hauria defensat, posant fi a la vida de l’animal.

Imatge del gos mort després que un policia local li disparés diversos trets. | Facebook

 

Segons ha informat l’Ajuntament de Calafell, no és el primer cop que la Policia Local s’havia mobilitzat fins a la urbanització per la presència del gos, que generava queixes i inseguretat entre els veïns. Ara, la Policia Local investiga qui és el propietari de l’animal, ja que no consta que estigués censat. De fet, en aquesta urbanització hi ha diverses cases ocupades i els amos podrien ser els ocupants il·legals d’algun dels xalets.

Rebombori a les xarxes per la mort del gos, després d'un cas semblant a Barcelona el desembre

El succés ha generat molta polèmica a les xarxes socials, sobretot després que fa poques setmanes es donés un cas semblant a la ciutat de Barcelona. Un agent de la Guàrdia Urbana va disparar contra un gos que l'havia atacat,  causant-li la mort, a la zona de Plaça Espanya i Gran Via de la Ciutat Comtal. Els agents van voler identificar una persona, i va ser llavors quan el gos va saltar i va mossegar al braç d'un dels policies. L'amo del gos, davant de la situació, va increpar el policia, i finalment va ser detingut.