La nova furgoneta de la policia del Vendrell.

La policia del Vendrell estrena una furgoneta que fa funcions d'oficina mòbil

Pot recollir denúncies o atendre a domicili persones amb problemes de mobilitat

La Policia Municipal del Vendrell ha estrenat una nova furgoneta que té un equipament interior que serveix per fer tasques d'oficina mòbil. Aquest dijous 6 de maig s'ha fet la presentació en societat del vehicle, a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga.

La furgoneta ha de servir per facilitar els tràmits a les persones que tenen problemes de mobilitat i que viuen fora del nucli del Vendrell. «Es poden recollir denúncies o atestats amb les mateixes condicions que si es fessin a la comissaria», ha afirmat la regidora de Policia, Luz Ramírez. De fet, el consistori està estudiant que el vehicle pugui estar un dia fix a la setmana als nuclis marítims.

Equipada amb dues càmeres

El nou vehicle pot fer controls preventius de trànsit o proves d'alcoholèmia a la via pública, i també es pot usar «com a centre de comandament avançat davant d’un incident o una catàstrofe rellevant», segons ha apuntat el cap de la policia local, Jordi Altarriba. Està equipat amb dues càmeres, una frontal i una interior, amb les quals es poden enregistrar les actuacions policials. Fa uns dies, la policia del Vendrell ja va presentar les noves càmeres que porten a l'uniforme.

En la presentació de la furgoneta, l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha remarcat que «la proximitat dels cossos policials a la ciutadania és fonamental», raó per la qual s'ha apostat per aquesta unitat mòbil que ha d'ajudar els veïns a tenir «la màxima facilitat per poder denunciar fets delictius».

Un policia fent un control al Vendrell.
La nova furgoneta fa les funcions d'oficina mòbil. | BP Diari