Laboratorio del Hospital Clínic de Barcelona

Confirmen la primera mort causada pel coronavirus al Baix Penedès

Es tracta d'una veïna de la Bisbal del Penedès de més de 70 anys

El Departament de Salut de la Generalitat va informar aquest dimecres 25 de març que en les últimes 24 hores havien mort quatre persones a causa de complicacions causades pel coronavirus. Una d'aquestes defuncions és la primera mort per la Covid-19 que es produeix al Baix Penedès. L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha confirmat que es tracta d'una veïna del municipi de més de 70 anys que patia problemes respiratoris greus.

 

Agnès Ferré: «És un cop dur»

En un vídeo penjat a les xarxes socials, l'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha donat el condol a la família, i ha assegurat que «és un cop dur no poder-la acomiadar com es mereix, acompanyada de les persones que l'apreciem». Ferré ha aprofitat per dirigir-se als veïns del municipi demanant que «ara més que mai que cal seguir les instruccions de les autoritats sanitàries, quedant-nos a casa, sortint el mínim possible i anant a comprar fent la comanda abans».

L'alcaldessa ha agraït l'esforç dels comerços que segueixen obrint, així com dels voluntaris que ajuden les persones vulnerables i de les brigades municipals. Per últim, Ferré també s'ha adreçat «a les poques persones» que no fan cas de les mesures dictades, assegurant que es posen en perill a elles mateixes «i als familiars i amics». Tot i això, l'alcaldessa ha volgut acabar amb un missatge d'esperança, i ha apuntat que «aconseguirem vèncer la Covid-19 si seguim les indicacions i ens quedem a casa».