Tions de Nadal.

A la recerca del tió: es presenten les activitats prèvies de Nadal de Coma-ruga

La Sala de Lectura acollirà un taller de targetes de Nadal i un conta-contes

La regidoria de Turisme del Vendrell ha presentat aquest dimarts 9 de novembre diverses activitats que es faran les setmanes prèvies a Nadal. Són activitats familiars que tindran lloc a Coma-ruga durant les dues primeres setmanes de desembre, per anar escalfant l'ambient de cara a les festes. La regidora Bàrbara Peris ha estat l'encarregada de donar-les a conèixer.

La primera activitat s'ha programat pel dia 3 de desembre a la Sala de Lectura de Coma-ruga, que tot just ara ha complert dos anys. Es tracta d'un taller per a fer targetes de Nadal que tindrà lloc de les cinc a les set de la tarda. Cal fer reserva prèvia a la mateixa biblioteca o a l'oficina de Turisme.

A la recerca del tió de Nadal

El dilluns 6 de desembre hi haurà una de les activitats més esperades, la recerca del tió de Nadal. Aquesta és una activitat que els últims anys s'ha estès molt per tot el país i que té molt d'èxit entre els més petits. Al municipi del Vendrell encara no s'havia fet, amb la qual cosa s'estrenarà enguany.

La recerca es farà pels jardins de l'Alberg de Santa Maria del Mar, de les deu del matí a dos quarts de dues del migdia. En aquest cas, no cal fer cap reserva i tal com les famílies vagin arribant se'ls explicarà el que han de fer. L'activitat està oberta a tothom qui hi vulgui participar.

L'última activitat prèvia de Nadal serà el dia 13 de desembre també a la Sala de Lectura de Coma-ruga. Es tracta d'un conta-contes de Nadal que tindrà dues sessions, a les cinc i a les sis de la tarda. En aquesta ocasió sí que serà necessari reservar plaça amb anterioritat a l'esdeveniment.

La sala de lectura de Coma-ruga.
La Sala de Lectura de Coma-ruga acull diverses activitats de Nadal. | Ajuntament del Vendrell