La sala de lectura de Coma-ruga.

La Sala de Lectura de Coma-ruga compleix dos anys amb la voluntat d'enfortir el vincle amb les platges

S'ha iniciat una campanya per contactar amb agents socials i culturals de la zona

La Sala de Lectura de Coma-ruga compleix aquest 4 de novembre dos anys de vida, des que va obrir portes el novembre del 2019. Aquest equipament vinculat a la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell ha mirat d'apropar els serveis bibliotecaris als nuclis marítims. Tot i la pandèmia, el seu lligam amb la població de l'entorn ha anat creixent.

Les xifres que ha presentat l'Ajuntament del Vendrell indiquen que en aquests dos anys la sala ha rebut prop de 10.000 visites. S'han organitzat 32 activitats, amb una assistència de gairebé 500 persones, i s'han donat d'alta 360 nous usuaris. L'ús dels equipaments informàtics també ha estat molt destacat, amb més de 5.000 connexions a Internet.

Enfortir el vincle amb l'entorn

Coincidint amb aquest segon aniversari, des de la Sala de Lectura han expressat la voluntat d'enfortir el vincle amb la població. Aconseguir la màxima integració en el teixit cultural i social ha estat sempre una de les seves prioritats, i així es vol mantenir.

D'aquesta manera, amb el progressiu retorn a la normalitat, l'equipament vol fer un pas més en la seva implicació amb l'entorn més directe. Per això s'ha iniciat una campanya per contactar amb agents socials i culturals de la zona per donar-los a conèixer l'equipament. La idea és dissenyar futures propostes «que ajudin a establir  col·laboracions, amb l'objectiu d'oferir un catàleg d’accions de qualitat als veïns», apunten.