El camp de futbol de la UE Tancat.

La UE Tancat espera inaugurar la nova gespa amb el torneig Salva Ribas

El torneig vendrellenc arriba aquest 2020 a la seva vintena edició

La celebració del vintè torneig de futbol In Memoriam Salva Ribas del Vendrell es farà els dies 1 i 2 d'agost d'aquest 2020, a les instal·lacions de la Unió Esportiva Tancat. Segons han apuntat els organitzadors, la voluntat és que, per celebrar aquestes dues dècades de campionat, l'acte vingui acompanyat de la inauguració de la nova gespa del camp de futbol de la UE Tancat, que fa anys que es reclama.

Jero Merino, secretari de l'Associació Esportiva In Memoriam Salva Ribas, ha explicat que per aquesta edició ja s'ha confirmat la presència de l'Espanyol i la Damm, i s'està negociant amb el Futbol Club Barcelona. El quart equip seria de terres tarragonines o penedesenques. «La voluntat, com sempre, és que sigui un torneig de gran qualitat de la pretemporada de les lligues juvenils», ha expressat Merino. Salvador Ribas, president de l'associació, ha agraït l'esforç de tots els implicats per impulsar un any més el torneig.

Esperant el nou camp de gespa

La cirereta d'aquesta vintena edició seria la inauguració del nou camp de gespa, un projecte que ja estava dins el pressupost del passat 2019, però que no es va acabar fent. Des de la UE Tancat esperen que les obres de millora es puguin fer abans del mes d'agost, per així celebrar el torneig en les millors condicions. El projecte contempla la renovació de la gespa i del pàrquing de terra, així com la instal·lació d'un nou sistema de reg, segons ha recordat el president de l'entitat esportiva, Rafael Asensio

Salva Ribas era un jove futbolista de la Bisbal del Penedès que va morir en un accident de trànsit el desembre de l'any 2000, després d'haver jugat en equips com el Vendrell, l'Espanyol i la Damm. L'estiu següent va néixer aquest torneig per recordar la seva memòria, que s'ha consolidat durant dues dècades, fins a convertir-se en un dels més importants de la pretemporada del futbol juvenil.