El Ball de Diables de Calafell.

Torna la festa major: Sant Pere enceta el calendari festiu a Calafell

S'han preparat una quinzena d'actes en cinc dies

El retorn de les festes majors de Calafell després d'un any d'absència ja és una realitat. Aquest dissabte 26 de juny es donarà el tret de sortida a la festa de Sant Pere, del nucli de la Platja. Seran cinc dies amb una quinzena d'actes organitzats per l'Ajuntament i el col·lectiu Els Esgangalats.

El retorn de la festa major es farà sense deixar les mesures sanitàries recomanades per contenir el coronavirus. Així hi haurà aforaments limitats, espais amplis i esdeveniments estàtics.

Pregó a càrrec de Josep Sòria

El 26 de juny, a les 19.00 hores, es farà a la plaça de l'Alcalde Romeu el pregó, a càrrec de Josep Sòria, president del Fòrum Calafell. Vindrà seguit de la cinquena Festa Esgangalada i d'havaneres amb els Pescadors de l'Escala. El 27 de juny actuaran els grups de cultura popular, a les 19.00 hores, abans d'un concert de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic.

El dilluns 28 es farà un espectacle familiar i un concert de revetlla amb La Chatta Orquestra. Un dels actes destacats del 29 de juny serà l'Exhibició del Bot Salvavides, a les 13.30 hores al darrere de la Confraria de Pescadors. A la nit es farà un espectacle d'humor a càrrec de Jordi Ríos i Mònica Pérez.

Es pot consultar el programa complet de la festa major en aquest enllaç.