Tres detinguts a Segur de Calafell després de ser enxampats robant en una casa

La Policia Local els va enxampar in fraganti després de rebre l’avís d’uns veïns

Tres persones han estat detingudes per la Policia Local de Calafell per un delicte de robatori a l’interior d’un domicili. La detenció es va produir el vespre d’aquest dimarts, 11 de juny, al voltant de les 21 hores. Segons fonts municipals, la col·laboració ciutadana va ser clau per poder dur a terme la detenció.

Els lladres van forçar les entrades de l’habitatge, ubicat a Segur de Calafell, per tal de cometre el robatori. Els veïns van avisar la Policia Local quan  van detectar moviment en un habitatge on suposadament no hi hauria d’haver ningú i hauria d’estar tancat, ja que es tracta d’una segona residència.

Agents de la Policia Local van mobilitzar-se fins al lloc dels fets i van sorprendre els tres lladres mentre estaven treien tots els objectes sostrets al carrer. D’aquesta manera, els lladres van ser enxampats in fraganti i tot el material robat ha pogut ser recuperat. Els tres individus van ser detinguts per la Policia Local de Calafell. Posteriorment, l’habitatge va ser tancat amb clau.

El nou sistema de vigilància de la policia va permetre avisar ràpidament els propietaris

La Policia Local va poder avisar ràpidament els propietaris de l’habitatge gràcies al sistema d’informació que van estrenar fa uns mesos. El cos policial va estrenar, el passat mes de febrer, un nou sistema de videovigilància amb informació incorporada com el padró municipal, per tal de connectar més de pressa amb la gent que té segones residències al municipi. Amb aquest sistema de videovigilància i geolocalització, la Policia Local de Calafell es converteix en una de les més modernes de Catalunya.