La Rambla Cañas del Vendrell.

Veïns de la Rambla Cañas del Vendrell, farts dels botellots i l'incivisme

Lamenten que els crits, la música estrident, la brutícia i les destrosses són constants a la zona

Un grup de veïns de la Rambla Cañas del Vendrell ha denunciat la situació d'incivisme al carrer que pateixen des de fa mesos. En declaracions a RTV el Vendrell, els veïns han mostrat el seu malestar pels botellots que hi ha freqüentment en aquesta rambla del Tancat.

Una situació que, tot i no ser nova, s'ha anat agreujant en les últimes setmanes. Lamenten que aquestes trobades suposen que hi hagi crits, soroll i música estrident fins a altes hores de la nit. També provoquen que la zona quedi plena de brutícia.

Destrosses i incivisme

Però el passat diumenge es va produir la gota que va fer vessar el got. Un grup de joves es va dedicar a fer destrosses al voltant de la rambla, atacant mobiliari urbà, torretes o plantes. Davant aquesta situació, els veïns van trucar a la policia local, que els va dir que no tenien efectius per intervenir, segons afirmen.

Des de la policia els van aconsellar que avisessin els Mossos d'Esquadra, una resposta que va provocar l'enuig dels veïns. Aquests temen que, davant la inoperància de les autoritats, siguin els mateixos ciutadans els que s'acabin enfrontant als incívics. Una situació que veuen molt preocupant.

El problema dels botellots nocturns s'ha estès a diferents punts de la ciutat durant els últims mesos. Tant a les platges com a la zona dels Bulevards ja s'han denunciat situacions similars, que estan acompanyades d'actes d'incivisme.