El llac de Coma-ruga.

El Vendrell busca la manera de resoldre l'acumulació d'aigua a la plaça dels Germans Trillas

S'aprofitaran les obres del Tabaris per fer un travesser que connecti amb la línia de pluvials

L'Ajuntament del Vendrell estudia diverses actuacions per resoldre els problemes d'acumulació d'aigua a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga. La plaça, completament renovada amb el projecte del FEDER, ja ha patit diverses situacions d'entollament en un lateral durant els últims episodis de pluges. Això ha provocat les crítiques de veïns de la zona.

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha explicat que s'està treballant junt amb Aigües del Vendrell per solucionar aquest problema. Una situació que, segons Herrera, es genera per l'aigua de la pluja que baixa dels carrers propers, i que acaba confluint en aquest punt de la plaça, a prop del llac.  

Les obres del Tabaris

El regidor ha avançat que s'aprofitaran les obres de l'edifici Tabaris per mirar de resoldre aquest problema. Així, es vol fer un travesser que connecti diversos carrers amb la línia de pluvials, perquè reculli l'aigua dels carrers adjacents. D'aquesta manera s'evitaria que aquesta arribés fins a aquest punt més baix, on s'acumula.

També es farà un interceptor per recollir l'aigua de la pluja a la rotonda que hi ha a prop, i s'ampliarà una de les voreres. Aquestes actuacions han de reduir l'impacte de l'aigua en aquest punt, segons el consistori. Herrera també ha anunciat que es farà una actuació al carrer de la Masia Català per resoldre un altre problema relacionat amb l'entollament d'aigua.