El carrer de les Quatre Fonts del Vendrell.

El Vendrell segueix ampliant l'illa de vianants: comencen les obres del Pont de França i les Quatre Fonts

Els treballs comportaran diverses afectacions de circulació

Després dels carrers del Doctor Robert i Prat de la Riba, el Vendrell continua amb l'ampliació de la seva illa de vianants. Tal com es va anunciar fa dos anys, la següent zona que s'inclourà a la trama de vianants serà el carrer de les Quatre Fonts i el pont de França.

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que el pròxim dimecres 15 de setembre començaran les obres en aquest punt. Els treballs també permetran millorar diferents infraestructures i serveis públics d'aquests carrers, i comportaran diverses afectacions de circulació.

Canvis de ciruclació

El trànsit al carrer de la Muralla i el carrer de l'Om es tallarà durant tres mesos. De fet, el sentit de circulació s'invertirà al carrer de la Muralla durant aquest temps. També s'invertirà al carrer de Puig i Llagostera, per desviar-hi el trànsit procedent dels carrers de Santa Anna i Muralla.

S'habilitarà igualment un tram del carrer de la Font de la Menya en doble sentit. Els veïns tindran un accés restringit a la zona a través del carrer de la Carnisseria. Pel que fa al Pont de França, el trànsit es tallarà el dia 21 i s'invertirà el carrer de l'avinguda de Catalunya.