Entrada al pàrquing del carrer de la Cerdanya.

La zona blava del carrer de la Cerdanya del Vendrell s'haurà de reconvertir en un pàrquing de pagament

Des de l'Ajuntament confirmen que el solar no pot formar part de la concessió de la zona blava

L'aparcament dels números 3-9 del carrer de la Cerdanya del Vendrell deixarà de ser zona blava en les pròximes setmanes. Al ple d'aquest dilluns 28 de juny, el regidor d'Hisenda, Baltasar Santos, ha confirmat que es procedirà a la suspensió de la zona blava. També ha apuntat s'ha encarregat un informe sobre el tema a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

La situació de l'aparcament va ser denunciada fa pocs dies pel grup municipal d'ERC-Som Poble, citant un informe dels serveis jurídics municipals. A l'informe s'apuntava que aquest solar no es podia usar com a zona blava perquè era de titularitat privada. La coalició instava el consistori a resoldre la situació i preguntava què passava amb les multes cobrades els últims anys.

Aparcament de pagament

De moment aquesta última pregunta ha quedat sense resposta. El que és segur és que l'aparcament deixarà de ser de zona blava, i Parven l'haurà de reconvertir en un pàrquing de pagament privat. Això suposarà haver de posar algun tancament a l'entrada i a la sortida.

L'Ajuntament del Vendrell ja va ser condemnat fa dos anys en un judici a pagar el lloguer del solar a la propietat, que no abonava des del 2016. Un cop extingit el contracte, va ser Parven qui va llogar el solar, però el va seguir usant com a zona blava. Ara, haurà de deixar de ser-ho.