Aquopolis Costa Daurada Zona Maui

Arrenca la temporada a l’Aquopolis Costa Daurada

Aquopolis Costa Daurada reobre les seves portes amb totes les mesures de seguretat

Aquopolis Costa Daurada ja ha arrencat la nova temporada d’estiu. I ho ha fet amb totes les forces. Com cada any, comença la diversió i adrenalina pels més aventurers, i la tranquil·litat per als qui prefereixen relaxar-se prenent el sol.

No és cap sorpresa que el parc  ho ha enllestit tot per  seguir totes les mesures de seguretat, a més de respectar un aforament reduït.

D’aquesta manera, doncs, Aquopolis reobre des de les 11.30 hores fins a les 19.00 hores fins al 30 d'agost. I d'11.30 hores a 18.00 hores a partir del 31 d'agost i fins al 13 de setembre, quan finalitzarà la temporada.


 

Reserva d’entrades amb totes les mesures de seguretat

Aquopolis Costa Daurada  confia en la corresponsabilitat dels seus visitants, la col·laboració dels quals és essencial per a aconseguir l'efectivitat dels protocols dissenyats.

Els visitants hauran de comprar prèviament la seva entrada en línia a través del web — costa-dorada.aquopolis.es —. D'aquesta manera podran accedir amb total seguretat al parc a través dels seus dispositius mòbils. 

També a la pàgina web es podran consultar els horaris, preus i tot el que ofereix Aquopolis.

Com a mesura general dins del parc, serà imprescindible respectar la distància de seguretat estipulada per les autoritats sanitàries. També ho serà la desinfecció de mans, a través dels dispensadors que estaran situats per tot el parc.

Per una altra banda, el personal del parc realitzarà una desinfecció de les instal·lacions 2 vegades al dia, així com una neteja constant dels espais comuns. 

En el cas de les cues de les atraccions, s'establirà una distància de seguretat  estipulada per les autoritats sanitàries, adequadament senyalitzada mitjançant vinils a terra i cartelleria.

Gràcies a totes aquestes mesures, i seguint les directrius de les autoritats sanitàries, Aquopolis Costa Daurada vetllarà perquè tots els usuaris puguin gaudir d'un dia amb total tranquil·litat i assegurar una jornada de diversió per a tothom.