Imatge d'una actuació del Festival EVA

La 5a setmana del Festival Eva us espera a Pradell de la Teixeta

Tres dies intensos, farcits d'espectacles gratuïts i per a totes les edats

El  Festival En Veu Alta proposa una programació eclèctica, amb formats i temàtiques per a tots els gustos. I aquesta setmana, ho farà al Priorat.

Un any més, l'EVA us espera a Pradell de la Teixeta, del 2 al 4 de juliol. Tres dies intensos, farcits d'espectacles gratuïts i per a totes les edats. 

Estrenes, espectacles multipremiats, narracions per a petits i grans o fins i tot relats sobre intel·ligència artificial us esperen a Pradell


 

L'EVA DEL 2 AL 4 DE JULIOL

Divendres 2 de juliol

El cap de setmana arrenca amb Corrandes són Corrandes, que estrenaran Cançó fuga. 

El seu nou  espectacle a l’aire lliure, on la base és la il·lusió d’una cançó creada a l’instant seguint la poètica i músiques tradicionals. 

Al vespre, Martha Escudero arriba des de Mèxic amb ¡Viva la Vida!, un recorregut per la vida de la gran pintora Frida Kahlo. Un viatge a través de relats, contes i anècdotes del Mèxic que ella sempre va dur al cor, i que va plasmar en la seva obra.

Dissabte 3 de juliol

El dissabte serà el torn dels menuts, que amb la Mon Mas, s'endinsaran a l'època ‘Quan hi havia gegants’. 

Seguirà el concert de les Escarteen Sisters, un duet de germanes del Penedès. Es transforma en un quartet gràcies als instruments de corda que toquen, amb una delicadesa vocal i una sonoritat encisadores. 

Finalment reflexionarem amb molt d'humor  sobre el sexe i la intel·ligència artificial amb la Jordina Biosca i les seves 'Màquines sexuals'.

Diumenge 4 de juliol

Els relats eròtics de Sandra Rossi, i Las travesuras de Eros, pujaran la temperatura. 

El cap de setmana acabarà amb el multipremiat espectacle de cabaretLGTBI Ocaña, reina de las Ramblas, amb Joan Vázquez i Marc Sambola. 

Un homenatge a la figura d'Ocaña, la icona gai de la Barcelona de la transició. Precursor de tota una manera de viure i entendre el món que torna a marcar el ritme per explicar de nou la seva història.
 

AGENDA EVA21

Més enllà de  Pradell, divendres es farà una nova visita guiada de l'Esperanceta, que us espera al Casal dels Marquesos de Llió, a Sant Pere de Riudebitlles

I dimarts s’organitza una xerrada al VINSEUM sobre territori i tradició.