Concessionari Yamaha

Obertura del nou concessionari de Yamaha a Tarragona

El Grup Pons fa una aposta per Yamaha i la inclou entre les seves marques

Amb una experiència de més de 40 anys, el Grup Pons compta amb una xarxa de concessionaris, estratègicament distribuïts i altament qualificats, que permeten proporcionar un servei integral i global a tota la província de Tarragona.

Aquests anys d'experiència, juntament amb la seva professionalitat i qualitat de servei, el converteix en uns dels  referents automobilístics més importants i reconeguts a escala provincial.

Fins ara, el Grup Pons, ha estat concessionari oficial de les principals i més importants marques de  vehicles del mercat com són; Toyota, Lexus, Mazda, Subaru, Fiat, Fiat Profesional, Abarth, Lancia, Alfa Romeo, Jeep i Piaggio Comercial.

El nou concessionari de Yamaha a Tarragona, en imatges!
El Grup Pons té una experiència de més de 40 anys en el sector | Àngel

La marca Yamaha segueix expandint-se per Catalunya per a arribar a més públic. Per això, des de Motor 23 Motorcycles han decidit fer una aposta per canviar la situació de la marca i han afegit Yamaha  entre totes les altres marques que ja oferien com a Grup Pons.

Per tant, actualment en les instal·lacions del Polígon Francolí disposen de models Harley-Davidson, Husqvarna, Benelli i ara, Yamaha.

Però les bones notícies no acaben aquí. Des de Motor23 Yamaha, han preparat un esdeveniment molt especial pel pròxim dissabte 29 de maig.

En el camp de Golf Costa Daurada, es durà a terme el primer 'torneig Pitch and Putt', en el qual s'entregaran diferents premis oficials de Yamaha, i el concurs 'hoyo en 1', amb el que més de 100 participants intentaran fer un clot en un a 120 metres de distància. En aquest cas, la persona guanyadora s'endurà un premi inigualable: la nova Xmax 125.

Per consultar més informació i rebre una atenció personalitzada, contacta amb Motor23 a través del telèfon —  977448550 —, o bé omplint el formulari de contacte del web oficial del grup.