Llibreria Galatea celebrant la Harry Potter Book Night

La llibreria Galatea de Reus continua amb les propostes culturals

El dijous 4 i el dissabte 6 de febrer, la llibreria reusenca ha preparat dues activitats que no et pots perdre

La llibreria Galatea de Reus porta a terme un model de llibreria més obert i proper als clients, amb nombrosos mitjans multimèdia a l'abast dels lectors i esdeveniments i activitats per a tots els públics.

La vocació de Galatea Llibres sempre ha estat la distribució de la cultura i l'apropament de la societat a la lectura d'una forma professional. Per aquest motiu, durant aquesta setmana, Galatea ha organitzat dos esdeveniments culturals ben divertits.

El pròxim dijous 4 de febrer, torna a Galatea Llibres la 'Harry Potter Book Night'. Enguany, a causa de la situació d'emergència sanitària, l'esdeveniment se celebrarà en format virtual a través d'Instagram Live al perfil de @galateallibres.

L'acte començarà a les 18.00 hores i, com cada any, comptaran amb la presència de la companyia Producciones Lucky Luke, que interpretarà un dels personatges més emblemàtics de la saga de Harry Potter, Albus Dumbledore, que es troba confinat a Hogwarts i no podrà assistir presencialment.

A més a més, la llibreria reusenca també vol fer participar als espectadors en aquesta iniciativa màgica i ha organitzat un concurs de disfresses on els lectors hauran d'enviar una fotografia per missatge directe d'Instagram abans del dia 4 de febrer. El guanyador o guanyadora s'emporta un premi!

D'altra banda, s'anima als i les lectores que enviïn, també per missatge directe, un vídeo llegint algun fragment de la saga — 2 o 3 línies — i entre els participants se sortejarà un altre premi.

Més endavant, el dissabte  6 de febrer, la  llibreria Galatea acollirà la presentació de  'Els nens de la senyora Zlatin', la nova novel·la de la reusenca Maria Lluïsa Amorós, finalista del Premi Ramon Llull.

L'acte començarà puntualment a les  12.00 hores i tindrà lloc a l'Antiga botiga de la Casa Navàs (Plaça Mercadal, 7). La presentació anirà a càrrec de Rosa Cabré, historiadora de la literatura catalana i crítica literària. Com a mesura de prevenció, l'aforament serà de 40 persones, i és imprescindible reservar plaça enviant un email a — info@grup62.com —.