Imatge de l'interior de Galatea Llibres de Reus

La llibreria Galatea celebra la diada de Sant Jordi durant tota la setmana amb una 'parada virtual'

La llibreria reusenca ha creat una ‘parada virtual’ al seu web amb diferents categories temàtiques

El pròxim divendres arriba la diada de Sant Jordi, la festa més esperada i estimada per a la  llibreria Galatea de Reus. 

Com ja sabem, i de la mateixa manera que fa un any, aquest cop tampoc ho podrem celebrar com s'ha fet habitualment. Per aquest motiu, la llibreria reusenca ha decidit que fer el possible per aconseguir que aquesta  festivitat  segueixi sent especial després de tants mesos de mesures i restriccions.

Així doncs, perquè no us perdeu l’oportunitat de gaudir d’aquest Sant Jordi, a Galatea se celebra la diada durant  tota la setmana i amb molt bones notícies que trobareu al web de la llibreria. No us ho perdeu.

Imatge de l'exterior de la llibreria Galatea de Reus
Enguany, Galatea celebra la diada de Sant Jordi durant tota la setmana | Galatea Llibres

De la mateixa manera que l’any passat, enguany serà un Sant Jordi que també es podrà viure de manera virtual, on els clients podeu fer la vostra comanda  a través de la web de Galatea Llibres i anar a recollir-la o rebre-la a casa. 

Tot i això, a causa de la demanda, durant el divendres 23 d'abril ,  Galatea disposarà d'una  parada presencial  al Parc de Sant Jordi  de  Reus  durant tot el dia, per tant no podran atendre cap comanda, i aquestes es duran a terme durant els dies següents.

Descobreix els llibres més TOP

La llibreria reusenca està a punt perquè trobeu qualsevol títol que estigueu buscant. Enguany, Galatea Llibres ha volgut crear una  ‘parada virtual’ al seu web per tal que els  lectors  i lectores  puguin trobar els principals llibres que probablement tindran bona acollida durant aquest Sant Jordi.

Si encara no tens clar quina lectura vols comprar, Galatea Llibres ha preparat una selecció amb els títols més TOP perquè decidiu quin serà el vostre futur llibre o a qui li voleu fer arribar un regal per la diada.

Primer trobareu la categoria 'Els Més Top', més avall hi és la categoria 'Top de No-Ficció', i finalment, trobareu més títols amb altres temàtiques. A més a més, també han fet un espai especial per la literatura infantil  i  juvenil.

Consulteu el web de Galatea Llibres i descobriu els títols més TOP per aquesta diada de Sant Jordi.

I tu, quin llibre creus que serà el més venut durant aquesta festivitat? Si vols saber què passa  la nit abans de Sant Jordi  dins de la llibreria, no et perdis aquest divertit vídeo que ha preparat l'equip de Galatea Llibres. Spoiler: Mireu-ho fins al final!