L'escola de ball Gerard Pérez obre a Zona Fitness Torredembarra amb classes gratis

L'escola de ball Gerard Pérez engega màquines aquest dilluns

Havent deixat ja enrere les festes de Nadal, arriba el temps de retornar a la rutina. Amb l'inici de l'any, moltes persones es posen com a principal propòsit fer activitat física. Si a més, sou de Torredembarra o de l'entorn i us agrada ballar, esteu d'enhorabona: aquest dilluns, 7 de gener, es posa en marxa l'escola de ball Gerard Pérez a les instal·lacions del gimnàs Zona Fitness de Torredembarra, situat en una zona molt cèntrica de la vila: al carrer de la Capella, número 3.

Pérez, torrenc de naixement, presenta un historial magnífic en el món del ball. Ha guanyat diverses competicions internacionals des que era jove i, ara de tornada a Torredembarra, ha decidit apostar per transmetre la seva passió a totes aquelles persones que, a tots els nivells —d'iniciació a perfeccionament— vulgui saber-ne més sobre diversos tipus de balls. Ell mateix ho explicava fa unes setmanes, en una entrevista en aquest mitjà.

Una setmana de classes de ball gratuïtes a l'escola Gerard Pérez de Zona Fitness Torredembarra

És per aquest motiu que Gerard Pérez comença, aquest dilluns, 7 de gener, les primeres classes de ball a les instal·lacions de Zona Fitness. El principal atractiu, però, és que durant els pròxims dies les classes seran totalment gratuïtes, a mode de portes obertes, perquè tothom que s'hi vulgui acostar, tingui l'oportunitat de provar com seran les classes en aquesta escola. Així doncs, aquest serà l'horari de les classes gratis d'aquesta setmana, totes elles a tres quarts de nou del vespre:

—Dilluns 7: Ritmes tropicals

—Dimecres 9: Bachata sensual

—Divendres 11: Salsa cubana

—Dissabte 12: Balls de saló

Aquesta és una petita mostra de la gran varietat de modalitats que es podran practicar i aprendre a l'escola de ball Gerard Pérez de Zona Fitness Torredembarra.

L'escola de ball Gerard Pérez, a Zona Fitness Torredembarra

L'escola de ball que engega ara Gerard Pérez està albergada per les instal·lacions de Zona Fitness Torredembarra, un gimnàs molt cèntric que es troba davant del Casal Municipal, al número 3 del carrer de la Capella. Per apuntar-vos tant a l'escola de ball com al gimnàs, podeu informar-vos trucant al telèfon 977 64 56 26 o enviant un correu electrònic a l'adreça info@zonafitness.cat.