coreografia en una piscina amb diversos ballarins i una noia amb flotador al mig

'El otro guardaespaldas 2' i 'En un barrio de Nueva York', Ocine es mou a ritme de comèdia

A partir d'aquest dimecres 16 de juny ja podeu gaudir també d'Un lugar tranquilo 2', una de les pel·lícules de terror d'aquest 2021

Repassem les estrenes d'aquesta setmana a Ocine Tarragona. Avui n'arriben dues i les altres el divendres dia 18.

També es reestrena aquesta setmana un clàssic del cinema espanyol. Es tracta de La Escopeta Nacional de Luís García Berlanga, que torna a la pantalla gran coincidint amb el centenari del naixement del mític director. La podreu veure cada dia a les cinc de la tarda fins dimecres dia 23, al multisales de Les Gavarres.

Les novetats d'aquesta setmana són:


Un lugar tranquilo 2


Ocine Tarragona va preestrenar 'Un luga tranquilo 2' divendres passat en un passi doble conjunt amb la primera part. A partir d'avui ja la podeu veure en quatre sessions diàries.


El otro guardaespaldas 2


Comèdia d'acció al més pur estil de Hollywood. Seqüela de la pel·lícula de 2017 que ja va triomfar força amb la fórmula de l'humor esbojarrat com a clau.


Protagonitzen Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson i s'afegeix a aquesta nova entrega Antonio Banderas, que fa de dolent en substitució de Gary Oldman.


Uns bons i solvents actors per una trama centrada en noves aventures d'un guardaespatlles i un assassí a sou (Reynolds i Jackson) amb una missió on també participa la dona de l'assassí (Hayek). Els dolents tenen la cara d'Antonio Banderas i Morgan Freeman.


Trets, persecucions, acció, bromes al guió i un pressupost que llueix durant tot el metratge faran que passeu una hora i mitja entretinguda, sense més. S'estrena avui dimecres.El Poeta y el espía


Pel·lícula netament històrica que arriba d'Itàlia i que protagonitzen Sergio Castellitto.


Ens situem a l'any 1936. Giovanni Comini acaba de ser ascendit al càrrec de Federal, el més jove d'Itàlia.


La seva missió és clara: viatjar a Roma per vigilar el poeta Gabriel D'Annunzio perquè no porti cap mena de problema amb els seus textos.


La pel·lícula explica relació entre ells en un context d'aliança entre Benito Mussolini i l'Alemanya nazi.  D'Annunzio es mostra cada cop més alterat pel que està passant al seu país i a Europa.El inglés que cogió la maleta y se fue al fin del mundo


Pel·lícula entranyable i profundament anglesa, ens explica la història de Tom (Timothy Spall). Amb noranta anys decideix creuar tota Gran Bretanya en autobús públic, des d'Escòcia fins a Cornualles, seguint una promesa que ha fet a la seva difunta esposa.


El viatge és ple d'entrebancs, persones i aventures quotidianes (les que pot viure un home de tan avançada edat). En realitat, però, es tracta d'un viatge emocional al final de la vida on les esperances i la bondat humana hi reivindiquen el seu lloc.

Tendra i meravellosa.En un Barrio de Nueva York


Amants dels grans musicals, no us perdeu aquesta pel·lícula. Es tracta d'una 'carta d'amor' del director Jon M. Chu a Washington Heights, un dels barris més emblemàtics (però a la vegada desconeguts) de Nova York.


Juga amb diverses històries que s'encreuen i que succeeixen prop d'una botigueta ubicada al centre neuràlgic de la comunitat hispana del barri. 

'En un barrio de Nueva York' detalla com uns volen marxar d'aquest lloc, mentre que d'altres només pensen a tornar-hi.


Històries humanes (el protagonisme és plural, sense cap gran estrella) i més que dignes actuacions musicals (algunes d'elles realment espectaculars). En resum, una bona adaptació pel cinema d'un musical que ja va guanyar quatre premis Tony el 2008.