Imatge de Descarrilados amb Arturo Valls al capdavant

'Descarrilados', 'Free Guy' i 'D'Artacan': acció, humor i dibuixos per refrescar el mes d'agost a Ocine

Una comèdia espanyola, una d'americana amb molta acció i dibuixos animats plens de nostàlgia i bons missatges són les tres propostes de la cartellera tarragonina

Aquesta setmana les estrenes es reparteixen entre avui dimecres dia 18 i divendres dia 20 d'agost. 

Res millor per aquests dies tan calorosos que passar una tarda, vespre o nit al cinema, amb una bona pel·lícula. A Ocine Tarragona en teniu moltes per triar i remenar i unes quantes d'aquelles que si no les aneu a veure al cinema, us en penedireu.

Abans de repassar-les, convé mencionar també una cita pels amants de la música, concretament del K-Pop. Aquest estil musical arribat de Corea i que ha captivat el món ha trobat en els documentals-concert sobre les seves bandes estrella un bon filó.

En aquest esdeveniment que ofereix Ocine Tarragona demà dijous i divendres anem un pas més enllà. Es tracta d'un concert amb la presència dels més grans: BTS, Ikon, Red Velvet o Vixx.

A més de veure'ls en un concertàs que van oferir el 2018, els seguidors del K-Pop podran cantar les cançons en versió Sing Along. Vaja, que serà com un karaoke cinematogràfic on el públic hi podrà participar. Aquí en teniu una mostra:

Com sempre, Ocine Tarragona, innovant amb propostes i formats més enllà del cinema i pensant en tota mena de públic.

Les estrenes d'aquesta setmana són les següents.

Free Guy

Aquesta pel·lícula era en un calaix com tantes d'altres ajornades per la pandèmia. Arriba ara i tot i que ha passat desapercebuda es tracta d'una autèntica superproducció.

Guy (Ryan Reynolds és un personatge de videojoc que descobreix que no el condueix cap jugador sinó un algoritme. Se'n pot alliberar fàcilment per la qual cosa pot passar de secundari del videojoc a heroi d'acció en un món irreal.

A banda de la trama que juga amb la realitat i la ficció constantment, la pel·lícula suposa un desplegament d'efectes especials realment al·lucinant. Ho combina amb l'humor amable i amb molta acció. Tot plegat una pel·lícula diferent, que no surt dels patrons de Disney (que la produeix) tot i que s'hi situa al límit.

Només la podreu veure al cinema, de moment. Una bona notícia, ja que és d'aquelles que a casa perden molt.

Descarrilados

Arturo Valls és el productor d'aquesta pel·lícula a banda de protagonitzar-la juntament amb Julián López i Ernesto Sevilla. Una aventura d'amics, dins i fora de la pantalla, vaja, on el bon rotllo es nota per tot arreu.

Tres amics que ja han passat els 40 anys reben un encàrrec del quart membre del grup, just després de morir. Els demana que tornin a fer l'interrail que no van poder fer 20 anys enrere. Si acaben el viatge rebran una generosa herència.

Evidentment s'hi llencen de cap. Però els 40 no són els 20 i el que havia de ser un viatge esbojarrat, amb alcohol, dones i aventures pot acabar esdevenint un malson. Humor esbojarrat i moltes ganes en una pel·lícula que pot fer passar una bona estona. 

Com a anècdota, el rodatge s'havia de fer per mitja Europa. A causa dels confinaments tot el que s'hi veu (París, Praga, Berlín, Croàcia) és a Bilbao. Però vaja, el resultat està realment aconseguit. 

D'Artagnan i els tres Gosqueters

La mítica sèrie de dibuixos animats creada per Claudio Biern Boyd (autor també de Willy Fog i de David el Gnomo) arriba ara als cinemes. El mateix Biern Boy està darrere d'aquest projecte que finalment veu la llum, aplaudit dels pares nostàlgics i pels menuts, que podran redescobrir el gos mosqueter.

D'Artacán viatja a París per unir-se als gosqueters de la seva Majestat. El camí estarà ple d'aventures i també d'amistat, justícia i honor. Es tracta del clàssic dels 80 en versió actualitzada i igualment inspirada en una de les novel·les més famoses d'Alexandre Dumas.

Una història bonica, entranyable, amb bons valors i que ha costat molt de crear. Apostar-hi té un doble objectiu: gaudir d'una bona pel·lícula amb els més petits de la casa i donar suport al cinema d'animació fet aquí.