Mary Poppins, Aquaman i Spiderman, protagonistes d'un Nadal de cine

Aquest diumenge dia 23, comencen les sessions matinals a Ocine Les Gavarres i s'allargaran fins el dia 5 de gener.

Aquest cap de setmana Ocine Les Gavarres estrenarà les sessions matinals de Nadal, un clàssic d’aquestes dates que consisteix en la possibilitat de veure les millors pel·lícules de la cartellera, cada dia a les 12 del migdia durant les vacances de Nadal – exceptuant el dia 25 de desembre i 1 i 6 de gener -. Prèviament demà dijous 19 de desembre podreu demostrar les vostres habilitats vocals amb el passi especial versió karaoke de la pel·lícula 'Bohemian Rhapsody' sobre Queen, que es projectarà a partir de les 19:30h 

Matinals de cinema a preu reduït

A més de la possibilitat de poder ‘fer un cine’ abans de dinar, en família, amb la canalla o amb amics,  les entrades per aquests passis especials són a preu reduït, a només 6,90 €er persona, la qual cosa encara ho fa millor opció per aquests dies de vacances escolars i de rutines laborals a mig gas.

 Entre les pel·lícules que podreu veure aquest Nadal a Ocine i que podeu consultar a la seva pàgina web, destaquen les tres grans estrenes de les festes nadalenques, aquelles que no us podeu perdre i que fa mesos que els aficionats al cinema esperen amb candeletes. Són aquestes:

  

‘Aquaman’

  

Warner Bros i James Wan (‘Spectre’, ‘Saw’, ‘Insidious’, ‘Fast and Furious 7’ o ‘La Monja’) presenten la història d’aquest personatge meitat humà, meitat atlant i la gran aventura per arribar a complir el seu destí i esdevenir rei. Es tracta d’un dels superherois de DC Comics, d’aquells secundaris que poden acabar donant la campanada i convertir-se en protagonistes de l’etapa cinematogràfica dels superherois del segle XXI.

  

  

Jason Momoa n’és el protagonista, juntament amb Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman i Dolph Lundgren. Efectes espectaculars, èpica i l’humor que no s’ha de perdre mai i que ja s’ha demostrat com el complement perfecte per aquest tipus de pel·lícules.

  

  

‘El regreso de Mary Poppins’

Fa mesos que hi ha ganes, sobretot entre el públic infantil, que no ha conegut la Mary Poppins original, de veure les aventures d’aquesta peculiar i màgica mainadera. Emily Blunt i Meryl Streep protagonitzen aquesta aventura musical dirigida per Rob Marsahall (‘Memorias de una Geisha’, ‘Nine’, ‘Piratas del Caribe: En Mareas Misteriosas’ o ‘Into the Woods’). Els protagonistes de la història original ja són grans i juntament amb els seus tres fills viuen un moment complicat. Mary Poppins torna a la vida dels Banks per redescobrir l’alegria i la fantasia que manca a les seves vides. Tot apunta doncs que el món màgic de Mary Poppins impregnarà, de ben segur, les festes nadalenques de milers de famílies tarragonines durant les properes setmanes.

  

‘Spider-Man: un nuevo universo’

  

  

Atenció amb aquesta pel·lícula que suposa un nou gir al cinema de superherois i pot esdevenir una entrada a reexplicar de nou les aventures de tota la família de personatges que han sortit dels còmics per passar a la pantalla gran. Amb les ments creatives de ‘La Lego pel·licula’ darrere, aquesta aventura animada es centra en Miles Morales i en la seva transformació en un dels (molts) spider-man que arriben al nostre món. Una animació més propera al còmic original pel que fa a l’estil i afegint elements a l’argument ja conegut. Reinvenció pura dels personatges, els gèneres i les històries.

  

‘Sobre ruedas’

'Sobre ruedas'
'Sobre ruedas' | Cedida

França ens fa arribar aquesta comèdia, una de les més vistes de l’any al país veí. Jocelyn és un faldiller amb una idea arriscada: fer-se passar per paraplègic per seduir una vella cuidadora de persones discapacitades. Però no pot imaginar que els seus plans es torçaran perquè s’acaba enamorant de la germana de la cuidadora, una dona que va en cadira de rodes. Haurà de continuar amb la seva farsa si no vol pedre-la?