Membres de Drac Actiu de l'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí estrena un cicle d'activitats esportives per a tota la població

Les propostes seran variades, des del senderisme interpretatiu fins a la marxa nòrdica i també activitats d'orientació

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, juntament amb l'empresa espluguina Drac Actiu, organitzen per primera vegada un cicle d'activitats esportives  per fomentar la pràctica d'esport i hàbits saludables per a totes les franges d'edat de població. Es desenvoluparan un total de 8 activitats que es faran entre els mesos de febrer i maig i es proposen per segments de públic segons  edats i modalitats, hi ha propostes familiars, per persones adultes, per majors de 65 anys i per joves d'entre 13 i 18 anys. Les activitats seran variades, des del senderisme interpretatiu fins a la marxa nòrdica i també activitats d'orientació. 

Aquest cicle d'activitats esportives també permet donar a conèixer els itineraris saludables que transcorren per l'entorn de l'Espluga de Francolí i que estan degudament senyalitzats gràcies a l'àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Així doncs, algunes de les activitats es desenvoluparan per aquests itineraris que envolten el terme municipal de l'Espluga.

Les activitats es faran en diumenge i s'inicien aquest mes de febrer, concretament el diumenge dia 21, i s'allargaran fins el 23 de maig i totes les propostes són gratuïtes. Així, el diumenge 21 de febrer i el 18 d'abril l'activitat serà per famílies amb infants menors de 13 anys i constarà d'orientació i coneixença dels itineraris saludables de l'entorn del municipi. El 28 de febrer i el 28 de març l'activitat anirà dirigida per persones adultes d'edats compreses entre 19 i 64 anys i serà una marxa nòrdica i senderisme interpretatiu. 

Els dies  25 d'abril  i 23 de maig  serà per les persones majors de 65 anys i es farà marxa nòrdica i senderisme pels itineraris saludables. Finalment el diumenge 25 d'abril i el 23 de maig les activitats seran per joves entre 13 i 18 anys i seran activitats d'orientació amb GPS i d'esport de natura. 

Les inscripcions es faran directament a Drac Actiu, a través del telèfon 660 750 531 o de l'adreça de correu info@dracactiu.com. Es respectarà sempre la normativa vigent que marqui el Procicat, seguint les limitacions dels aforaments a cada activitat. A través de les  xarxes socials  de Drac Actiu es dirà una setmana abans de cada activitat el nombre de persones que es poden inscriure.