Pla general del municipi de Barberà de la Conca

Presó provisional per l'acusat d'agredir sexualment una àvia a Barberà de la Conca

L'Ajuntament del municipi ha aprovat personar-se en la causa penal contra l'arrestat

Decisió del jutjat d'instrucció número 2 de Valls, en funcions de guàrdia, sobre l'home detingut aquest dissabte a Barberà de la Conca per presumptament haver agredit sexualment una dona octogenària. Segons ha informat el TSJC, ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per l'arrestat.

El magistrat manté oberta la causa pels delictes «d'agressió sexual amb accés carnal a persona especialment vulnerable per raó d'edat» i pel delicte de robatori amb violència i intimidació en casa habitada.

L'Ajuntament de Barberà de la Conca es personarà com a acusació pública

D'altra banda, el ple de l'Ajuntament de Barberà de la Conca ha aprovat aquest dilluns per unanimitat personar-se com a acusació pública en el procediment penal que s'obri contra l'acusat d'haver agredit sexualment una dona octogenària del municipi.

El consistori ho justifica per «contribuir a l'esclariment dels fets i exigir les responsabilitats oportunes a qui resulti, directament o indirecta, responsable dels fets». Alhora, el plenari ha manifestat «el rebuig respecte a l'agressió succeïda durant el cap de setmana al municipi» i «vol donar a la víctima i a la seva família tot el suport i escalf», i es posa a la seva disposició pel que necessitin.

Dissabte els Mossos d'Esquadra van detenir un jove, major d'edat, per una presumpta agressió sexual a una dona de més de 80 anys. Els fets haurien passat a casa de la víctima.