Pla general d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra sortint dels jutjats de Tarragona

Un jove, detingut per agredir sexualment una dona de més de 80 anys a Barberà de la Conca

El presumpte agressor, major d'edat, passarà aquest dilluns a disposició judicial

Commoció a Barberà de la Conca. Els Mossos d'Esquadra han detingut al petit municipi un jove de 18 anys per una presumpta agressió sexual a una dona de més de 80 anys.

La detenció es va dur a terme al voltant de les dues de la matinada de divendres a dissabte, quan la policia catalana va ser coneixedora dels fets. L'agressió sexual va tenir lloc a casa de la víctima, quan el jove la va atacar i va marxar després de cometre l'abús.

Poc després, gràcies a la descripció que la víctima va poder fer del seu agressor, els Mossos van poder detenir el suposat autor a la mateixa població. Es tracta d'un jove de 18 anys i de nacionalitat tunisiana.

El detingut ha passat dues nits a les dependències judicials i està previst que l'arrestat passi a disposició judicial aquest dilluns, acusat d'un delicte d'agressió sexual.

L'Ajuntament de Barberà de la Conca es personarà com a acusació pública

Per la seva banda, l'Ajuntament de Barberà de la Conca ha condemnat els fets que han tingut lloc aquest cap setmana a la vila. Així doncs, el ple ha aprovat per unanimitat personar-se en el procediment penal com a acusació pública que s'obri contra l'acusat d'haver agredit sexualment la veïna del municipi.