Imatge d'una plaça de Sarral sota els porxos

«Fem cultura amb la igualtat!»: Sarral viurà una setmana d'activitats orientades al gènere

Les inscripcions a tots els actes es poden fer a través de la pàgina web municipal

Sarral actualitza la Festa de la Pubilla i l'adapta als valors actuals. Per aquest motiu, es durà a terme una setmana d'activitats per fomentar la igualtat de gènere. Així, amb el nom de «Fem cultura amb la igualtat!», s'ha teixit un programa d'actes que es durà a terme entre l'11 i el 18 de juliol.

El diumenge dia 11, a partir de les 19.00 h, tindrà lloc l'obra «Memòria de les dones oblidades» de la companyia de dansa La Im.perfecta, sobre el llibre de Tecla Martorell. Es tracta proposta de dansa-teatre que ret homenatge a les dones que van morir al convent-presó de les Oblates de Tarragona durant la repressió franquista.

El dilluns dia 12 de juliol, a partir de les 11.00 h, es farà l'acte «Jo soc Sarral», una cerca de persones a la piscina i al pavelló. A les 17.00 h, tindrà lloc el curs d’iniciació a la Defensa Personal amb l’Associació FIDES al Pavelló Municipal.

Pel que fa al dimarts dia 13, a les 18.00 h es farà un taller de sexualitat per joves de 12 a 18 anys al Casal de la Gent Gran Anton Mateu. A les 19.00 h, el taller «Carta als extraterrestres». Estereotips i rols de gènere per a nenes i nens de 5 a 12 anys. Anirà a càrrec de l'Associació Feminista de Blancafort al Casal de la Gent Gran Anton Mateu.

A les 20.00 h, es durà a terme un taller de sexualitat a partir de 18 anys al Casal de la Gent Gran Anton Mateu. Finalment, a les 22.00 h hi ha programat «Enchantée», un espectacle de màgia, còmic i participatiu amb Melanie a la plaça del Mercat.

Cinema a la fresca amb «Pride»

El dimecres dia 14 de juliol, a partir de les 18.00 h, es farà una recollida d’imatges a la plaça Principat de Catalunya i la pista dels Pisos. A les 20.15 h, Zumba a la plaça del Mercat. I a les 22.00 h, cinema a la fresca amb la pel·lícula Pride a la pista de l’escola.

Pel que fa al dijous dia 15, a partir de les 11.00 h es tornaran a recollir imatges a la plaça del Mercat i a les botigues del poble. A les 18.00 h es farà el taller «Jo soc Sarral» a la sala recreativa per a infants de 6 a 14 anys.

A les 19.00 h, hi haurà el taller de masculinitat «Observem en quin punt ens trobem com a homes» al Casal de la Gent Gran Anton Mateu. Per acabar, a les 22.00 h, tindrà lloc «Art Vivencial», accions narrades a la plaça del Padreny.

Últim cap de setmana d'activitats

Les activitats del cap de setmana s'iniciaran el divendres dia 16, a les 19.00 h amb «Sex Book», recursos per a una sexualitat plena, per Cinta Roldán, bibliotecària de Gandesa. Es tracta d'un acte per a públic femení major de 35 anys. Es farà al Casal de la Gent Gran Anton Mateu.

A les 23.00 h hi haurà música amb «No m’importa» a la plaça del Mercat. El dissabte dia 17, a partir de les 10.00 h, laTxaranga Tocabemolls actuarà pels carrers de la Vila. A les 13.00 h hi haurà vermut musical amb Homo Dj’s al Passeig del VIIIè centenari.

A les 19.30 h, es durà a terme un ball de tarda amb l'Orquestra Excelsior i a les 23.00 h ball de nit amb la Cosa Nostra. Per últim, el diumenge dia 18 de juliol, a les 21.00 h, es celebrarà un sopar de carmanyola a la plaça del Mercat.