Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Ja es coneixen els guanyadors del Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí

El certamen està organitzat pel Casal d'Avis del municipi amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament

Ja els coneixen els premiats del 9è Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet. El dissabte dia 4 de setembre es va dur a terme l'entrega de premis. El certamen està organitzat pel Casal d'Avis del municipi amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament.

L'objectiu del concurs és estimular i reconèixer la creació literària i artística de la gent del municipi. Per aquest motiu, en l'edició d'aquest 2021 es van establir diverses categories de relat breu i poesia. Cadascuna està dividida entre infants de fins a 12 anys i adults.

Els premiats de l'edició d'enguany són: Dana Picanyol Palau (relat breu / joves de 13 a 17 anys). Antoni Lozano Rabaneda (relat breu / adults). Mariona Baranda Gonzàlez (poesia joves / de 13 a 17 anys) i Eva Gayà Creus (poesia adults).

El  jurat l'han format representants de l'àmbit literari i cultural, i del Casal d'Avis municipal. L'elenc ha estat format per Andreu Carranza, Daniel Huerta, Salvador Alloza Carrión, Pilar Gallego València i Carmina Ral. També hi ha participat amb veu però sense vot Pilar Carrión Escribano, representant del Casal d'Avis de Vimbodí i Poblet. Com a representant de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet, Maria Rosa Palau Caixal.