Campanya de começ de Montblanc

La campanya comercial 'Guanyem al 19' de Montblanc reparteix 1.000 euros en vals de compra

Ben aviat es posarà en marxa una nova acció emmarcada en la mateixa campanya

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Montblanc, en col·laboració amb la Unió de Botiguers i Comerciants de la vila ducal ha posat la campanya de dinamització comercial 'Guanyem al 19'. En el marc d'aquest projecte, en el que hi participen prop de 160 botigues, serveis i establiments de restauració, s'han ofert als clients 50.000 butlletes  de 'rasca i guanya' amb prop de 10.000 premis.

L'acció, que encara es troba en funcionament, permetia participar en el sorteig de vuit vals de compra per valor de 100 euros  i un val de compra per valor de 200 euros quan s'emplenava el dors de les butlletes no premiades i es dipositaven a les urnes.

El sorteig, tal com estava previst, es duia a terme aquest passat dissabte al hall de l'Ajuntament de Montblanc amb presència d'Oriol Pallissó, regidor del consistori montblanquí i Ester Díaz i M. Teresa Roca com a membres de la junta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. D'entre les butlletes dipositades a les tres urnes ubicades a l'Ajuntament, la Biblioteca Comarcal i Concactiva, en van sortir els següents guanyadors amb qui l'organització es posarà en contacte per a explicar-los el funcionament. 

Vals de 100 euros: Olaia Cortès Cots, Anna Fuguet Moix, Xavi Molins, M. Dolors Blavi Gallart, Àlex Montalà, Flora Merino, Mercè Vives, Naïs Felip Israel. Val de 200 euros: Dolors Guasch Solé. Els vals de compra premiats han estat lliurats als següents establiments: Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso, Cal Tullet, Bay Mon, Els Petits Encants, Forn de Pa Joan, Infoconca i Perfumeria i Regals Vives. Ben aviat es posarà en marxa una nova acció emmarcada en la mateixa campanya. En aquesta ocasió es sortejarà una cistella de productes i serveis valorada en 3.000 euros.