Oques Grasses, Tribade i Koers, primers grups confirmats per l'Acampada Jove  2019

Han sortit a la venda les entrades per als tres dies, que costaran 38 euros

L’organització de l’Acampada Jove 2019 ha anunciat aquesta tarda a través els tres primers grups que formaran part del cartell de la nova edició del festival que se celebrarà a Montblanc el tercer cap de setmana de juliol. oques Grasses, Tribade i Koers son les tres primeres incorporacions del cartell d'aquesta nova edici.. Amb aquest anunci, els organitzadors inicien les confirmacions musicals de l'Acampada a menys de sis mesos de l'esdeveniment. 

Oques Grasses, després d’una aturada, serà un dels grans reclams de l'Acampada d’enguany. Els osonencs, que presentaran‘Fans del Sol’ el proper 8 de febrer, portaran a la Vila Ducal els ritmes més reggae-pop. D'altra banda, Tribade és un grup barceloní que arriba per primer cop al festival amb el seu rap femení. I, finalment, Koers torna a l'Acampada Jove carregats d'energia a ritme de reggae-pop, dels sons més jamaicans i africans.

Pau Morales, director de l'Acampada Jove, ha destacat que «des de l'organització engeguem aquesta nova edició amb moltes ganes de consolidar els diferents formats que ja vam presentar l'any passat, com és l'Espai República». Morales també ha subratllat que «l'Acampada Jove tornarà a ser un clam per la llibertat, ja que la millor resposta a la repressió de l'Estat és no deixar de construir un espai on la música genera consciència.».

A la venda abonaments a 38 euros per l'Acampada Jove

Coincidint amb aquest primer anunci,  l’organització ha posat a la venda les entrades pel festival que actualment tenen un preu de 38 euros els tres dies. L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).