L'estrena d'una exposició dona el tret de sortida de Terrània

L’acte ha comptat amb la presència de l'artista, Jordi Serra

Tot i que encara falten algunes setmanes perquè Montblanc aculli el Festival Internacional de Ceràmica, Terrània, aquest dijous 6 de setembre ha tingut lloc la primera activitat de la setzena edició del certamen –inclosa dins la programació de la Festa Major 2018 de la Vila Ducal. Concretament, s’ha inaugurat la mostra ‘Reflexos metàl·lics. Nissaga Serra del 1901 fins al 2018’ a la Sala d’Exposicions Sant Miquel’ del ceramista de Cornellà de Llobregat, Jordi Serra. 

 

L’acte ha comptat amb la presència de l’artista,  a qui    s'ha dedicat la imatge de la portada del programa i del cartell del festival. També hi han pres part l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu i la regidora de Turisme, Projecció exterior, fires i comunicació, Ariadna Ferrer. Com ja s'ha fet en les darreres edicions del festival, la inauguració de l'exposició central s'ha acompanyat de l'actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música que han interpretat diverses peces musicals.

Horaris de l'exposició

L'exposició restarà oberta durant el mes de setembre amb els següents horaris. Del 7 al 23 es podrà visitar cada divendres, dissabte i diumenge d'11.00 hores a 14.00 hores. Durant els tres dies de celebració de festival, 28, 29 i 30, l'horari s'ampliarà també a la tarda: d'11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores. Els visitants podran endur-se el catàleg commemoratiu que ha editat l'Ajuntament de Montblanc on hi ha les fotografies de les peces exposades.

 

Altres exposicions que es podran veure durant el Festival Internacional de Ceràmica, Terrània

Cal destacar que altres exposicions també formaran part de l’edició del 2018 de Terrània.  Durant la celebració del festival, se sumaran tres mostres a la inaugurada aquesta setmana: a la Galeria Natàlia Ferré hi exposarà Montse Llanas; al Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre, Mercè Rius; i a l'Oficina de Turisme des d'aquesta setmana hi ha una mostra d'obres dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona.