Josep Poblet i Pere Segura durant l'acte central de la candidatura

Més de 1.500 persones donen suport a Pere Segura en l'acte central de campanya

El candidat de Vila-seca Segura va demanar el vot pel pròxim 26 -M «per aconseguir entre tots la ciutat que somniem»

El Centre de Convencions de PortAventura va acollir el vespre d’aquest dijous, 17 de maig, l’acte central de campanya de la candidatura de Vila-seca Segura. Més de 1.500 persones van assistir en aquest acte i van mostrar el seu suport al seu candidat a l’alcaldia, Pere Segura. La presentació oficial de la llista va omplir de gom a gom un espai que va ser «el reflex de la Vila-seca actual».

Pere Segura encapçala una llista formada per gent heterogènia, amb sensibilitats diferents, de totes les edats i tots els barris. Tots plegats conformen un equip on sumen experiència i innovació. Envoltat d’un públic molt divers i que li va donar tot el seu suport, Pere Segura va resumir els punts essencials del seu programa electoral i va demanar el vot pel pròxim 26 de maig «per tal d’aconseguir entre tots la ciutat que somniem».

Vila-seca Segura celebra l'acte central de campanya
Vila-seca Segura celebra l'acte central de campanya | cedida

 

«Aconseguir entre tots la ciutat que somniem»

Més de 500 persones consultades han participat en l’elaboració del programa electoral de Vila-seca Segura, que s’estructura en vuit eixos essencials. El primer punt, sota el títol «Una ciutat de tots i totes, amb un bon govern», se centra en la governança i participació ciutadana. El segon punt, «Una ciutat còmoda, sostenible i amable», tracta sobre territori i sostenibilitat. En tercer lloc hi ha el punt «Una ciutat que escolti els problemes i ajudi als qui ho necessitin», sobre l’acció social.

El quart punt, «Una ciutat amb tots els nivells educatius de qualitat i accessibles a tothom» fa referència a l’ensenyança i universitat. «Una ciutat que visqui la cultura i les tradicions amb totes les generacions» és el nom del cinquè punt, centrat en els projectes culturals. En sisè lloc, «Una ciutat que promogui la salut amb activitats esportives i els seus valors associats», respecte les polítiques al voltant de l’esport a Vila-seca. El setè punt, «Una ciutat que impulsi l’economia com a base de l’ocupació i el benestar col·lectiu» tracta tots els aspectes relacionats amb l’activitat econòmica i el comerç. El vuitè i darrer punt, «Una ciutat que sigui segura i amb qualitat de vida», explica els projectes sobre seguretat i protecció civil.

Més de 1.500 persones donen suport a Pere Segura en l'acte central de campanya
Més de 1.500 persones donen suport a Pere Segura en l'acte central de campanya | cedida